Black Friday Gearbest: Reduceri pe bune de peste 60%

black friday

Black Friday Gearbest: Reduceri pe bune de peste 60%

Cred ca ati vazut articolul meu despre Black Friday-ul din Romania, si dezamagirea reflectata puternic in acest articol.
Ei bine, situatia este total diferita la magazinele online din afara teritoriului Romaniei.
Reducerile sunt chiar semnificative si cel mai important: pe bune.
Nu se umfla preturile cu cateva zile inainte ca apoi sa fie reduse, totul este la discount real!
Acum va puteti imagina ca reducerile nu vor fi semnificative pentru toate produsele, reducerile cuprind doar cateva zeci de modele de gadgeturi.
In rest e vorba de un discount modic.
Partea buna este ca preturile mai mici au fost atribuite unor telefoane si tablete care sunt populare, in oferta este inclus chiar si un model Xiaomi (redus cam 100$).
Sistemul prin care se primeste reducerea este destul de simplu, dai share pe Facebook la produsul ce te intereseaza si o sa-ti apara un cupon, iar in momentul cand campania este activa primele 20 de persoane pot cumpara produsul redus prin intermediul acelui cupon. (care este mult mai eficient decat tot sa stai cu degetul pe refresh)
Plus, mai este o tombola unde poti castiga diverse premii INSTANT!
Click pe butonul de mai jos pentru a arunca o privire la seria de reduceri.
Nu uita, Black Friday pe Gearbest incepe in putin timp!
Ce ai de gand sa-ti cumperi? Pe mine m-ar interesa o mini drona, vor fi destul de ieftine 😀
[button color=”white” size=”normal” alignment=”center” rel=”follow” openin=”newwindow” url=”http://www.gearbest.com/m-promotion-active-196.htm”]Black Friday![/button]
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles