Benchmark care a dezvaluit specificatiile Xperia Z4 31

Benchmark care a dezvaluit specificatiile Xperia Z4

specificatiile Xperia Z4

Specificatiile Xperia Z4 sunt aici, oarecum.

Pe GFXBench tocmai a aparut un dispozitiv numit Sony E6553 cu specificatii de top, este banuit sa fie Sony Xperia Z4.
Specificatiile Xperia Z4 sunt: un display de 5.1” 1920X1080, procesor Snapdragon 810 la 1,9GHz. 3GB de RAM, 32GB memorie interna, camera principala este de 19MP cel mai probabil stabilizata optic iar camera secundara va fi de 5MP. Specificatiile sunt in mare parte cele ce erau anticipate.
Alte detalii nu au fost dezvaluite de GFXBench dar banuiesc ca este vorba de capul de serie Sony.
La prima vedere specificatiile lui Sony Xperia Z4 sunt la zi cu standardele deja create de  HTC si LG, ei au fost primii care au introdus procesorul Snapdragon 810 pe un smartphone.
Inca nu am fost lamuriti daca Xperia Z4 ca avea card MicroSD sau daca telefonul va mai fi rezistent la apa, anticiparea creste dar raspunsurile la intrebari ba.
Pe langa scurgerile de informatii de zilele trecute cu carcasa modelului, Sony a fost destul de precauta in a tine totul in casa, ceea ce este de apreciat. Ce nu vreau sa se intample este ca dispozitivul sa fie o dezamagire atat din punct de vedere a functionalitatii, carcasei cat si componentelor interne.
O sa analizez evoluatia lucrurilor pe parcursul saptamanilor ce urmeaza, poate voi reusi sa gasesc informatii suplimentare despre dispozitiv.

via sursa

 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani