Image default
Stiri

Ati fi interesati de achizitionarea lui Galaxy S6?


Samsung Galaxy S6 este viitorul cap de serie al companiei Samsung.
Corporatia are probleme financiare cand vine vorba de gama mobila de produse datorita stagnarii evolutiei in materie de design si functionalitate. Asta face consumatorul sa cumpere telefoanele si tablete de la competitie.
Este o vorba care circula pe internet:„toate modelele Samsung arata aproape identic” desi sunt posesor de Samsung am sa-i cam dau dreptate. De la Galaxy S3, telefoanele din seria Galaxy se aseamana destul de mult si asta nu este neaparat un lucru bun. Inovatia nu pot sa spun ca a disparut total, Galaxy S6 probabil sa aiba o varianta cu ecranul curbat numit Galaxy S Edge, dar adoptarea lui eu cred ca va fi modesta.

Acum am sa va intreb pe voi: Cand o sa apara Samsung Galaxy S6, daca ati avea bani necesari, ati achizitiona modelul?

Raspunsurile le puteti lasa in sectiunea de comentarii sau pe facebook.

Articole inrudite

Lasă un comentariu

5 × 4 =

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me