[adinserter block="3"]
[adinserter block="3"]

Asistent virtual cu holograma. Chiar e super tare!

asistent virtual cu holograma

Asistent virtual cu holograma. Chiar e super tare! Pacat ca nu va fi disponibil in Europa.

Google, Microsoft si Amazon au facut progrese semnificative in ceea ce priveste asistentii virtuali.
Dar cel putin din punctul meu de vedere imi par a fi destul de standard/limitati. Adica nu fac nimic special si interesant.
Asta poate fi un lucru bun si un lucru rau in acelasi timp, depinde cum privesti problema. (lucru bun: fiind simpli intr-o oarecare masura se evita anumite probleme de functionare, lucru rau: esti constrans doar de un set fix de actiuni ce le poate executa)
Insa ce urmeaza sa va prezint in randurile de mai jos bate orice asistent virtual ce l-am intalnit pana in momentul de fata. Atat in privinta functiilor dar si ca prezentare/interactionare cu tine, utilizatorul.
Startap-ul pe nume Vinclu a creat un asistent virtual ce are o holograma care intereactioneaza cu tine din spatele unui gemulet.

E destul de cool, recunoaste! 😀

Denumirea asistentului virtual cu holograma este „Gatebox” si poate executa o suita destul de vasta de functii.
Acest asistent virtual cu holograma ati poate comunica de la vreme si calendar (actiunile de baza) pana la controlarea directa a electrocasnicelor smart sau a casei.
Hardware-ul arata ca un fel de cilindru si in interior este o proiectie holografica pe nume Azuma Hikari (asiaticii au o problema cu anime-urile).
Gatebox nu știu daca va fi disponibil în Europa si America, cel putin nu in faza initiala a lansarii.
Pretul nici el nu se cunoaste.
Asistentul virtual va putea fi cumparat printr-o platforma de finantare publica (gen Kickstarter).
 
sursa
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles