iphone dual-sim

Apple posibil sa lanseze un iPhone dual-sim in 2018

Compania Apple deja are o reputatie foarte solida pentru telefoanele mobile smart. Chiar daca nu sunt ei cei mai fairplay in ceea ce priveste repararea telefoanelor sau libertatea sistemului de operare, multe persoane ce cumpara telefoanele lor nici nu sunt interesate de acest aspect, deci ajung sa aiba mult succes.
Pana in momentul de fata toate modelele companiei aveau doar un slot de sim, fara expasiune de SIM sau card MicroSD. Insa conform unui raport de la KGI Securities catre investitori se pare ca Apple pregateste un iPhone dual-sim pentru anul 2018.
Mai concret, compania ar avea pregatite doua modele ce urmeaza sa fie disponibile in varianta cu un singur sim si dual-sim, ce posibil sa fie disponibile in regiuni diferite.
Primul model ar fi cel de 6.1 inci si posibil sa coste undeva in jurul la 600$-800$ iar al 2-lea ar fi modelul de 6.5 inci, acesta posibil sa fie mai scump de 800$.
Dat fiind faptul ca aceste informatii nu sunt sigure din niciun punct de vedere, trebuie sa tratam stirea ca atare.
Chiar daca telefoanele dual-sim nu sunt ele populare in America sau alte regiuni ale lumii, o buna parte din Europa, America-Latina, China, India utilizeaza dispozitive cu doua cartele SIM, deci este o oportunitate pentru compania americana sa atraga un nou val de clienti.
Problema cea mai mare din punctul meu de vedere o sa fie pretul.
Va reusi oare Apple sa aduca un iPhone dual-sim, accesibil care sa faca apel si la publicul ce nu are prea mult cash?
Ramane de vazut.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani