aplicatii romanesti

Aplicatii romanesti destul de interesante ce trebuie sa le instalezi

Aplicatii romanesti

Aplicatii romanesti foarte populare ce merita incercate

Se spune ca noi romanii suntem extrem de receptivi la tranduri si mai ales cand e vorba de aplicatii mobile.
Cum aplicatiile mobile au devenit din ce in ce mai populare, nu numai ca la utilizam ci aveam si noi mii de romani care se pricep foarte bine la scrierea lor.
Mai mult decat atat, o buna parte din ei sunt antreprenori in adevaratul sens al cuvantului.
Astfel, lanseaza o idee foarte faina, de care publicul se foloseste si apoi intervine efectului de bulgare de zapada si ajunge sa fie cunoscuta in toata tare.

Mai multi utilizatori, mai multe descarcari, mai mult succes

In articolul cu pricina, am sa mentionez mai multe aplicatii mobile facute de romanii nostrii talentati.
Aplicatii care sunt menite sa va ajute in anumite situatii, sa aduca un plus experientei dumneavoastra mobile.
Sa incepem:
 

Zonga

Aplicatii romanesti destul de interesante ce trebuie sa le instalezi 31
⏩ Descarca pentru Android sau iOS
O aplicatie de ascultat muzica foarte populara este Zonga. Aceasta a fost lansata in urma cu cativa ani si s-a bucurat de un succes incredibil, avand in momentul de fata parteneriate cu companii foarte cunoscute (ca Vodafone). Pentru cei care nu sunt in cunostinta de cauza, cu Zonga poti asculta melodii fara la le descarci in telefon, avand o biblioteca de 28 de milioane de piese. Aplicatia are un abonament lunar.

Bitdefender

Aplicatii romanesti destul de interesante ce trebuie sa le instalezi 32
⏩ Descarca pentru Android 
Solutiile Antivirus pentru Android nu sunt neaparat necesare pentru fiecare din noi, insa sunt binevenite in anumite circumstante. In contextul acesta poti utiliza o aplicatia facuta de romani special pentru protectia telefoanelor tale de sursele externe ce-ti vor coruperea sistemului de operare. Aplicatia are mai multe optiuni de protectia datelor chiar si un modus ce previne virusarea ceasurilor smart.
 

TPARK

Aplicatii romanesti destul de interesante ce trebuie sa le instalezi 33
⏩ Descarca pentru Android sau iOS
Ai luat amenda pentru ca ai parcat intr-o zona cu plata sau nu ai achitat taxa pentru parcare? Tpark doreste sa solutioneze acest lucru printr-un sistem foarte simplu. Dupa ce ai parcat masina, introduci numarul de inmatriculare si platesti in aplicatie in functie de zona unde ai parcat. Dupa poti prelungi timpul de parcare cat doresti direct din aplicatie fara sa mai fie nevoie sa mergi la masina.
 

DEX

Aplicatii romanesti destul de interesante ce trebuie sa le instalezi 34
⏩ Descarca pentru Android
Este aproape imposibil sa stii ce inseamna fiecare cuvand din limba romana, asa ca il cauti in DEX. Acum nu mai este nevoie sa cumperi cartea, ci o poti face rapid in interiorul unei aplicatii. Dex pentru Android trebuia sa fie inclusa in lista de aplicatii romanesti datorita practicalitatii ei. In baza de date sunt peste 500.000 de cuvinte pe care le poti accesa offline si online, aplicatia avand doar cativa mb.
 

Cinemagia

Aplicatii romanesti destul de interesante ce trebuie sa le instalezi 35
⏩ Descarca pentru Android sau iOS
Pasionatii de filme sau care merg la cinema foarte des, trebuie sa-ti instaleze aplicati Cinemagia. Si-a facut aparitia in lista de aplicatii romanesti nu numai ca e dezvoltata de romani, dar ofera informatii destul de interesante pentru pasionatii de film (stiri, articole) in plus, poti rezerva un bilet la cinema direct din ea.
 
Cam acestea ar fi cateva aplicatii romanesti ce am considerat sa le impartasesc cu voi. Din cele enumerate mai sus utilizati vreuna? Sau pe care le utilizati si le recomandati?
Lasati un comentariu mai jos ?
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani