aplicatii pentru ios

Aplicatii pentru iPhone ce recomand sa le instalati pe telefon

aplicatii pentru iPhone

Aplicatii pentru iPhone ce nu ar trebui sa lipseasca de pe dispozitivul tau

Apple cred ca e cea mai mare companie din industria producatoare de telefoane smart. Si cand spun cea mai mare, ma refer la faptul ca este extrem de popular printre consumatori si mai mult decat atat e una din companiile din industria telecom ce e cotata foarte bine la bursa.

In fine…sa continuam cu subiectul articolului.

Fiind o companie extrem de mare, cu un sistem de operare mobil de care a auzit toata lumea. Va puteti imagina ca spatiul virtual unde se regasesc aplicatiile este extrem de vast.
Sunt sute de mii de aplicatii in App Store ce ai posibilitatea sa le descarci gratuit sau cu plata a cativa lei. Aplicatii ce in unele circumstante sunt de mare ajutor iar alteori te intrebi cine naiba instaleaza asa ceva pe telefon.
In acest articol eu am sa-ti recomand cateva aplicatii pentru iPhone ce consider eu ca ar trebui sa le ai instalate pe telefon.
Aplicatiile in cauza sunt menite sa-ti usureze viata de zi cu zi si sunt convins ca o parte din voi o sa le gaseasca o intrebuintare practica.

Snapseed

Aplicatii pentru iPhone ce recomand sa le instalati pe telefon 31
⏩ Descarca de aici
Snapseed este unul dintre cei mai populari editori de imagini pentru Android si din fericire il regasim si pe iOS.
Editorul este destul de simplu de utilizat, insa functiile ce poate sa le execute sunt extrem de vaste si in mod cert o sa satisfaca nevoile voastre.
Ai multe filtre din care poti alege si pe langa asta, aplicatia dispune de control granular pentru foarte multe elemente.

Google Photos

Aplicatii pentru iPhone ce recomand sa le instalati pe telefon 32
⏩ Descarca de aici
iPhone-urile si iPad-urile sunt cunoscute si pentru faptul ca au memorie interna destul de limitata, cel putin pentru modelele de baza. Daca obisnuiesti sa faci multe fotografii sau sa filmezi, o sa realizezi ca in foarte scurt timp o sa ramai fara spatiu pe dispozitiv, astfel este nevoit ca mereu sa copiezi clipurile/imaginile din telefon catre o sursa externa.
Asta era valabil in trecut…
Acum cu ajutorul Google Photos o sa primesti spatiu nelimitat in cloud ca sa iti salvezi amintirile tale in siguranta. Ai nevoie de aplicatie, un cont Google si conexiune la WIFI buna.
De fiecare data cand faci fotografii sau filmulete noi, acestea se salveaza automat in cloud.

Waze

Aplicatii pentru iPhone ce recomand sa le instalati pe telefon 33
⏩ Descarca de aici
Traficul in marile orase poate fi infernal uneori, astfel trebuie sa iti calculezi strategic plecarile in asa fel incat sa nu fii prins/a intr-un ambuteiaj nasol. Insa decat sa-ti aduci aminte de ora fixa la care sa pleci sau sa ti-o notezi cu pixul in calendar, mai bine utilizezi aplicatia Waze.
Waze iti arata starea traficului in zona si care rute sunt recomandate sa le iei pentru a ajunge cat mai rapid la destinatie. Pe langa asta ai alerte de trafic si chiar indicatori ce te avertizeaza de prezenta echipajelor de Politie in trafic.
 

IFTTT

Aplicatii pentru iPhone ce recomand sa le instalati pe telefon 34
 Descarca de aici
Automatizarile nu mai sunt o fantezie de ceva timp si ideea de casa smart este chiar acum pusa in practica de diferite companii. Insa in cele mai multe situatii un hub ca sa-ti faca casa smart sau sa-ti controleze o parte din electronicele conectate la retea poate fi destul de costisitor. Dar ce poti face sa experimentezi automatizarile fara sa platesti? Instalezi IFTTT! Aplicatia iti permite sa faci diferite scipturi ce aceasta le executa automat, astfel daca executi multe lucruri repetitive in fiecare zi chiar o sa-ti vina in ajutor. Mai mult decat atat are posibilitatea sa controleze unele gadgeturi smart.

Telegram Messenger

Aplicatii pentru iPhone ce recomand sa le instalati pe telefon 35
⏩ Descarca de aici
Una din cele mai sigure aplicatii pentru chat in momentul de fata este Telegram. Aplicatia iti permite sa ai conversatii criptate cu prietenii tai fara ca un advertiser sau mai mult sa va monitorizeze fiecare miscare in asa fel ca sa mai colecteze cateva date.

Google Keyboard

Aplicatii pentru iPhone ce recomand sa le instalati pe telefon 36
⏩ Descarca de aici
Odata cu iOS 8 Apple iti ofera posibilitatea sa instalezi aplicatii de tastatura 3rd party, un lucru de apreciat care iti oferta tie utilizatorul mai mult control. Astfel dupa ce am incercat mai multe aplicatii de tastatura pot spune ca Gboard este cea mai completa din punct de vedere a functiilor.
Chiar din tastatura poti trimite Gif-uri prietenilor, poti face cautari rapide pe internet si scrie utilizand tehnica Swype. Aplicatia suporta si limba romana.

Duolingo

Aplicatii pentru iPhone ce recomand sa le instalati pe telefon 37
⏩ Descarca de aici
Mereu ti-ai dorit sa inveti o limba straina insa nu ai timp sa treci pe la cursuri? Una din cele mai populare aplicatii pentru iPhone este Duolingo si a devenit populara pentru faptul ca te invata o limba straina doar cu ajutorul telefonului mobil.
Ai cursuri interactive ce cresc in dificultate treptat, astfel ajungi sa cunosti limba straina care te intereseaza intr-un timp relativ scurt.
 
Sunt mai multe aplicatii pentru iPhone interesante in App Store, insa acestea consider eu ca nu ar trebui sa-ti lipseasca.

Apropo, tu ce aplicatii pentru iPhone cunosti si crezi ca sunt indispesabile? Comentariu mai jos

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani