aplicatii iphone

Aplicatii pentru iPhone de care cel mai probabil nu ai auzit

Aplicatii pentru iPhone de care cel mai probabil nu ai auzit 31

Aplicatii iPhone destul de interesante ce merita incercate pe telefonul tau mobil cu iOS

Apple a facut putina senzatie anul acesta cu noul model de iPhone (si acum ma refer mai mult la iPhone X). Modelul a venit ca un refresh semnificativ al gamei de dispozitive mobile smart, avand functii si un design dea dreptul unic pentru un telefon cu marul muscat pe spate.
Cred ca din acest punct de vedere foarte multi fani ai brand-ului au cumparat modelul ca pe painea calda.
Insa chiar daca telefonul e nou si fresh, acesta are un lucru in comun cu modelele trecute.

La ce ma refer mai exact?

Pai sistemul de operare, evident! La ce te gandeai tu? ?
Sistemul de operare iOS e unul din cele mai stabile cu o suita de aplicatii foarte bogata.
Insa in tot amalgamul acela de aplicatii, poate fi uneori complicat sa zic ca sa gasesti aplicatii interesante ce merita a fi instalate pe telefonul tau mobil.
Chiar daca mergi la sectiunea de sugestii, nu o sa gasesti chiar toate aplicatiile ce aduc un plus experientei tale de utilizare a telefonului mobil.
Asta pentru ca algoritmii de sugestie pot sa nu fie centrati exact pe interesele tale si automat nu o sa e iei in considerare.
Dar de asta sunt eu aici, sa iti arat calea (oarecum ? ).
In acest articol am sa-ti insirez cateva aplicatii pentru iPhone ce zic eu ca merita sa le incerci pe dispozitivul tau mobil cu iOS.
O parte din acestea sunt disponibile si pe sistemul de operare Android.

Aplicatii iPhone recomandate de mine

Aplicatii pentru iPhone de care cel mai probabil nu ai auzit 32

Prisma

Imagini pentru Firefox Focus

➡️ Descarca de aici
Daca esti pasionat de fotografie in general si simti ca ai un spirit creativ dezvoltat ar trebui sa incerci Prisma.
Mai concret Prisma Photo Editor este un editor foto ce aduce un plus de culoare si originalitatea fotografiilor tale. Ai posibilitatea sa aplici fotografiile un efect de tablou rezultand o imagine perfecta pentru Instagram. ?

Firefox Focus

Aplicatii pentru iPhone de care cel mai probabil nu ai auzit 33

➡️ Descarca de aici
In ziua de azi devine din ce in ce mai greu sa accesezi anumite website-uri, fara sa primesti pe tot ecranul reclame care nu te intereseaza sau fara sa-ti fie colectate datele tale non-personale in scopuri de advertising.
De asta e mai ok sa fii anonim! Dar cum faci asta?
Pai poti utiliza Browserul Firefox Focus ce este o versiune de Mozilla Firefox insa care blocheaza automat reclamele si trackerii.
 

Lastpass

Aplicatii pentru iPhone de care cel mai probabil nu ai auzit 34

➡️ Descarca de aici
Un lucru mega frustrant atunci cand ai foarte multe conturi create pe diferite retele de socializare sau servicii online, e faptul ca nu mai tii minte exact userul si parola.
Cu Pastpass aceste informatii sensibile sunt stocate si criptate iar atunci cand ai nevoie de ele aplicatia iti ofera posibilitatea sa ti le completeze automat pentru a trece foarte usor pe pasul de logare in cont.
 
 

Infuse 5

➡️ Descarca de aici
Infuse e un mediaplayer destul de simplu pentru sistemul de operare iOS, insa cu ce se remarca prin restul aplicatiilor similare, e suportul extrem de bun de extensii video. Astfel nu o sa experimentezi problema in vederea incapacitatii playerului de a citi fisierel tale video
Aplicatia este compatibila si cu Apple TV.
 

Autodesk Sketchbook

Aplicatii pentru iPhone de care cel mai probabil nu ai auzit 35

➡️ Descarca de aici
Daca iti place desenul foarte mult si mereu ai inspiratie in vederea crearii de noi desene, Sketchbook e aplicatia perfecta pentru tine. Aceasta este o aplicatia pentru shite destul de interesanta ce iti permite sa-ti schitezi ideile sau proiectele direct pe telefonul tau mobil.
Insa daca doresti un control mai avansat si precis, este indicat sa utilizezi aplicatia pe un iPad.
 

Pocket

Imagini pentru Flipboard

➡️ Descarca de aici
Pocket e o aplicatie destul de unica in felul ei.
Practic iti permite sa salvezi materiale de pe web intr-o maniera foarte interesanta. Aplicatia iti salveaza clipurile video, articolele, imaginile intr-o interfata curata ce nu incarca deloc campul tau vizual si automat iti permite sa te bucuri de materialele salvate in offline.

Flipboard

➡️ Descarca de aici
Flipboard e un agregator de stiri. Practic in interiorul aplicatiei gasesti articolele de la marile publicatii din lume, prezentate intr-o interfata aerisita si foarte cursiva.
Ai posibilitatea sa te abonezi la fiecare outlet media sau la o categorie si vei primi notificari atunci cand ceva este aparut nou.

Cunosti alte aplicatii iPhone interesante?

Daca ai la cunostinta alte aplicatii pentru iPhone faine, te rog sa lasi un comentariu mai jos

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles