Aplicatii de editat videoclipuri ce sunt 100% GRATUITE 31

Aplicatii de editat videoclipuri ce sunt 100% GRATUITE

Aplicatii de editat videoclipuri

Aplicatii de editat videoclipuri pentru telefonul tau cu Android sau iOS

Cand a fost facuta prima fotografie din lumea, cei care au luat parte la eveniment au ramas uimiti de progresul tehnologic la care s-a ajuns.

Acelasi lucru se poate spune si despre clipurile video.

Lucrurile au evoluat enorma de mult in ultimii ani.
Acum avem camere video ce incap in buzunar (telefoanele mobile adica) ce pot firma la o rezolutie la care camerele video profesionate de in urma cu 20 ani ani nu ajungeau.
Si avand in acelasi timp si un micro computer cu noi tot timpul (tot telefonul mobil ? ) avem posibilitatea sa ne editam singuri clipurile video trase cu telefoanele sau tabletele.
Insa…sunt convins ca pana acum ai incercat cateva aplicatii sau te intereseaza aplicatiile de acest gen dar nu stii care din ele merita a fi instalate pe telefonul mobil.
Eu ca deobicei vin in ajutor cu cateva sugestii.
Aplicatii de editat videoclipuri ce le-am testat in decursul a mai multi ani si am sa va dau parerea mea sincera in ceea ce le priveste.
Oricum daca si tu ai recomandari in ceea ce priveste aplicatii de editat videoclipuri pe care le utilizezi, lasa un comentariu in sectiunea de mai jos.
 

FilmoraGO

➡️ Descarca de aici pentru Android sau de aici pentru iOS
Practic FilmoraGo e un editor de clipuri video pentru mobil care functioneaza destul de bine si e simplu de utilizat. Optiunile prezente in acesta sunt in mare parte standard (cum o sa vedeti ca va fi si pentru restul aplicatiilor) insa iti faci treaba cu el, mai ales atunci cand doresti sa editezi putin clipul adaugand o coloana sonora sau un efect.
 

VivaVideo

➡️ Descarca de aici pentru Android sau de aici pentru iOS
De VivaVideo am auzit prima oara acum ceva ani. Cred ca atunci abia se lansa aplicatia pe Android. Acum au ajuns la peste 3.000.000 de descarcari si este cel mai popular editor video din Magazinul Play.
Din editor poti adauga stickere, taia clipul, adauga coloana sonora si multe efecte ce confera un look special clipului tau.
 

Quick

➡️ Descarca de aici pentru Android sau de aici pentru iOS
Quick este cea mai tanara aplicatie din aceasta lista si se concentreaza dupa cum spune si denumirea acesteaia: pe rapiditate.
Ai posibilitatea sa adaugi in aplicatie clipuri video sau imagini, iar aplicatia iti poate monta rapid o pelicula video adaugand tranzitii interesante si parca face evenimentul sa curga alfel pe clip.
Aplicatia este dezvoltata de GoPro, deci ai o legatura mai stransa cu serviciile companiei.

Adobe Premier Clip

➡️ Descarca de aici pentru Android sau de aici pentru iOS
Chiar daca aplicatia este a celor de la Adobe, este cea mai simpla din aceasta lista insa isi face treaba. Mai ales atunci cand editarea pe care doresti sa o faci clipului e intr-o oarecare masura minora.
Ca un avantaj al ei, in detrimentul celorlalte din lista e faptul ca poti sincroniza clipurile cu Premier Pro CC.
 

Tu ce aplicatii de editat videoclipuri folosesti?

 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles