Aplicatii 64biti obligatorii din februarie pe iPhone 37

Aplicatii 64biti obligatorii din februarie pe iPhone

Aplicatii 64biti obligatorii din februarie pe iPhone 38
Conform unui comunicat Apple pe pagina de dezvoltatori, compania a facut public un mesaj catre cei care au aplicatii sau urmeaza sa uploadeze aplicatii pe store.
Incepand cu 1 februarie 2015 dezvoltatorii de aplicatii trebuie sa integreze suport pentru 64 biti la aplicatiile ce le au pe iTunes.
Dupa 1 februarie daca aplicatia nu suporta 64biti cel mai probabil va fi scoasa din iTunes.
Suportul pentru 64 de biti a venit odata cu iPhone 5s si adaptarea aplicatiilor si jocurilor s-a facut oarecum treptat. Insa se pare ca din luna urmatoare este obligatoriu ca aplicatiile ce urmeaza sa fie uploadate pe store sa prezinte suport. Asta chiar daca nu aduce nici un beneficiu performantei.
Aplicatii 64biti obligatorii din februarie pe iPhone 39
Mai este destul de putin pana in februarie, sfatul meu (daca nu stiai deja de aceasta adaptare) este sa te pui pe treaba. Este un manual facut de Apple ce iti va usura munca in implementarea suportului aici.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles