Aplicatii 64biti obligatorii din februarie pe iPhone 31

Aplicatii 64biti obligatorii din februarie pe iPhone

Aplicatii 64biti obligatorii din februarie pe iPhone 32
Conform unui comunicat Apple pe pagina de dezvoltatori, compania a facut public un mesaj catre cei care au aplicatii sau urmeaza sa uploadeze aplicatii pe store.
Incepand cu 1 februarie 2015 dezvoltatorii de aplicatii trebuie sa integreze suport pentru 64 biti la aplicatiile ce le au pe iTunes.
Dupa 1 februarie daca aplicatia nu suporta 64biti cel mai probabil va fi scoasa din iTunes.
Suportul pentru 64 de biti a venit odata cu iPhone 5s si adaptarea aplicatiilor si jocurilor s-a facut oarecum treptat. Insa se pare ca din luna urmatoare este obligatoriu ca aplicatiile ce urmeaza sa fie uploadate pe store sa prezinte suport. Asta chiar daca nu aduce nici un beneficiu performantei.
Aplicatii 64biti obligatorii din februarie pe iPhone 33
Mai este destul de putin pana in februarie, sfatul meu (daca nu stiai deja de aceasta adaptare) este sa te pui pe treaba. Este un manual facut de Apple ce iti va usura munca in implementarea suportului aici.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani