A aparut Android 5.1 Lollipop 31

A aparut Android 5.1 Lollipop

android 5.1 lollipop

Android 5.1 Lollipop a fost lansat oficial pe dispozitivele Android One, urmand ca in curand sa apara si pe gama Nexus.

Android 5.0 Lollipop este relativ recent, insa sistemul de operare avea unele probleme de stabilitate.
O parte din acestea au fost adresate cu versiunile ce au fost lansate ulterior dar realitatea este ca mai sunt unele finisaje ce trebuie facute sau mai bine spus trebuiau facute.
Google tocmai a anuntat urmatoarea versiune a OS-ului denumit: Android 5.1 Lollipop . Acesta a avut debutul pe dispozitivele Android One urmand sa fie lansat si in AOSP.
Modificarile inca nu se stiu exact dar in mod sigur sunt o multime (un indiciu este numarul versiunii), lista modificarilor inca nu a fost facuta publica de companie.
Una din marile probleme ale Android 5.0 Lollipop sunt pierderile de memorie sau „memory leaks” de care sufera Nexus 5 si unele Samsung-uri, in Android 5.1 teoretic ar trebui sa fie rezolvate.
Lasand la o parte problemele, trebuie sa vorbim si de modificarile benefice, nu? 😀
Cand vine vorba de aspect nu s-a schimbat mai nimic, insa in materie de functionitate, acum din bara de notificari cand activezi WIFI-ul sau Bluetooth-ul ai posibilitatea sa vezi si dispozitivele la care poti sa te conectezi.
android 5.1 lollipop changes
Ceea ce este extrem de util ! Nu mai este nevoie sa intri in setari doar ca te conectezi la o retea! Care dupa mine era timp pierdut inutil.
Oricum, posibil sa fie si alte modificari. Cand am sa aflu mai multe o sa updatez articolul.
Daca ti-a placut ceea ce ai citit da un like la pagina de facebook Geek Chronicles! 😀
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles