Android, Chrome OS si Chromecast au un nou lider

 
google front office

Android, Chrome OS si Chromecast au un nou lider

In decursul ultimilor luni Google a suferit o serie de modificari majore.
Corporatia a fost restructurata complete si acum este un subsidiar din cadrul Alphabet si sa nu uitam faptul ca are un nou CEO. (Sundar Pichai)
Dar fiindca activitatea in interiorul companiei este una destul de intensa si necesita o coregrafie extrem de buna, controlul in sine pentru fiecare departament devine extrem de anevoios.
Datorita acestor circumstante, plus unor dezbateri de ordin intern, Android impreuna cu Chrome OS si Chromecast au un nou lider sau HEAD cum este denumit in termeni corporatisti.
Hiroshi Lockheimer este noul product head, insa inainte de aceasta pozitie domnul Lockheimer a fost VP pentru Android (9 ani de zile).

Android, Chrome OS si Chromecast au un nou lider 31
FOTO: Hiroshi Lockheimer

Acum responsabilitatea a crescut semnificativ si va depinde e el sa influenteze cresterea ratei de adoptie a produselor si serviciilor Google (ce tin de Android, Chrome OS si Chromecast). Bine, acest task nu il va indeplini singur, ci alaturi de o echipa tanara si determinata sa faca progrese.
Insa aceasta nu este singura promovare ce a avut loc in interiorul companiei, ci mai multe persoane cheie au fost avansate.
Abia acum incep sa se observe schimbarile declansate de lansarea Alphabet si sunt sigur ca vor fi multe altele in viitorul apropiat.
Toate pentru a imbunatati experienta consumatorului si automat calitatea serviciilor si produselor Google, care ulterior duce la o crestere in numarul de utilizatori.
O sa vedem ce carti mai au ascunse conducerea Alphabet in ceea ce priveste Google.
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani