Android 7.0 Nuga pe Galaxy S3. Inca o mai duce telefonul

Android 7.0 Nuga pe Galaxy S3. Inca o mai duce telefonul

Android 7.0 Nuga pe Galaxy S3

Android 7.0 Nuga pe Galaxy S3. Se pare ca nu vrea sa moara telefonul ?

Sistemul de operare Google Android este unul din cele mai populare in momentul de fata. Datorita ecosistemului Android care este complet si disponibilitatea libera a OS-ului, acesta este instalat in momentul de fata pe milioane de dispozitive.
Cea mai noua versiune Android este 7.0 Nuga si vine cu o suita de imbunatatiri facand telefoanele mai sigure si mai rapide.
Insa in momentul de fata noua versiunea a sistemului de operare nu este disponibila decat pe o mana de dispozitive, in rest marea majoritate din ele fiind abandonate de catre producatori.
Dar dezvoltatorii de pe Xda-developers nu se lasa asa usor descurajati asa ca iau problema in propriile maini si optimizeaza ultimilele sisteme de operare pe telefoane ce nu mai primesc update-uri oficiale.
In cazul nostru Android 7.0 Nuga pe Galaxy S3 i9300 este acum o realitate!
Sistemul de operare este dezvoltat de Cyanogenmod, impreuna cu toate driverele necesare.
Din experientele utilizatorilor din forum, pare ca functioneaza destul de ok Android 7.0 Nuga pe Galaxy S3.
Acum sa nu va imaginati ca sistemul de operare este extrem de stabil, mai sunt unele mici probleme dar in viata de zi cu zi nu sunt sesizate atat de usor (trebuie sa executati task-uri specifice ca sa iasa in evidenta).
⏩  Click aici pentru mai multe detalii despre Android 7.0 Nuga pe Galaxy S3 i9300
Inainte de a incepe procesul de update, trebuie sa stiti ca garantia telefonului nu va mai fi valida si ca telefonul trebuie sa fie rootat iar un recovery custom va fi necesar.
Procesul de upgrade este specificat in postul de pe xda insa am explicat si eu in mare in acest articol daca esti interesat.
Daca ai intrebari sau nelamurici cu privire la instalarea Android 7.0 pe Samsung Galaxy S3, te rog sa lasi un comentariu mai jos.

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani