Android 5.0.1 Lollipop disponibil pentru i9506 31

Android 5.0.1 Lollipop disponibil pentru i9506

Android 5.0.1 Lollipop disponibil pentru i9506 32
Samsung a promis anul trecut ca va face disponibil Android 5.0 Lollipop pe toate dispozitivele suportate pana in luna februarie a anului viitor. Ce este drept, s-au tinut de cuvant partial, inca mai sunt cateva dispozitive ce nu au primit update-ul dar cele principale din gama sunt la zi.
Samsung Galaxy S4 a inceput de saptamana trecuta sa fie actualizat la Android Lollipop insa doar pentru modelele i9500 si i9505. Insa de celelalte variante ale telefonului nu se stia nimic, pana ieri.
Ieri modelul i9506 a inceput sa primeasca noul update la Android in unele regiuni, pana la sfarsitul saptamanii ar trebui sa fie disponibil pentru majoritatea regiunilor ce au acest model.
Este recomandat sa faceti un factory reset inainte de a instala update-ul. Fisierul se va instala cu ajutorul ODIN.
Utilizatorii relateaza ca update-ul la Lollipop pe Galaxy S4 i9506 merge destul de bine, in unele circumstante este mai cursiv va Kitkat. O sa vadem in zilele urmatoare cum decurg lucrurile.
Acum sunt cateva versiuni de Vodafone si doua fara brand, firmware-ul il puteti descarca de AICI
Daca doriti lista complete de firmware click AICI

[ReflexGallery id=’14’]

sursa
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles