Image default
Stiri Stiri telefoane

Android 10 pe toate telefoanele lansate după 31 Ianuarie 2020

Android 10 este noul sistem de operare Google lansat în urmă cu câteva luni. În momentul de față nu sunt sunt multe telefoane cu sistemul de operare dar lista lor va fi extinsă semniticativ din anul 2020.

Conform celor de la XDA-Developers Google va autorizat utilizarea Serviciilor Google (tot ce ține de ecosystemul Google pe Android) doar companiilor care au lucrat pe Android 10 și au trimis acest build pentru evaluarea inițială.

Această măsură este luată de companie pentru asigurarea unei securități optime datorită primirii update-urilor de securitate la timp, noua versiune de Android facilitează actualizările de securitate în nucleul sistemului de operare.

sursa

Articole inrudite

Lasă un comentariu

6 + 9 =

* Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web. Vezi politica de confidențialitate.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookies pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. Vizitați politica de confidențialitate pentru detalii adiționale. Ok Politica confidentialitate

Articole noi direct în inbox fără SPAM

✔ Respectăm confidențialitatea
✔ Articole noi și tutoriale
✔ Mail săptămânal
ABONARE
Confirm că am peste 16 ani și am citit termenii și condițiile
close-link
Click Me

Pasionat de tech?

Dacă nu ai găsit ce căutai, hai în grupul nostru de Facebook unde publicăm materiale interesante și discutăm diferite subiecte
INTRĂ ÎN GRUP
close-link
Click Me