Alt set de fotografii cu Xperia Z4 sunt publicate online 31

Alt set de fotografii cu Xperia Z4 sunt publicate online

fotografii cu Xperia Z4

Fotografii cu Xperia Z4 de la Sony au fost publicate online, o parte din specificatii au fost confirmate

Nu au trecut bine cateva ore de la ultimul leak si deja aveam alt set de fotografii cu Xperia Z4.
Telefonul Sony are unele schimbari in ceea ce priveste amplasamentul portului USB-ul si al cartelei SIM. Aceste aspecte erau intr-o oarecare masura confirmate de imaginile trecute insa cum calitatea imaginilor nu este prea buna am preferat sa nu ma grabesc in conformarea acestui aspect.
Mufa de incarcare si trasfer de date s-a mutat in partea de jos si pare sa fie una Micro USB si nu este acoperita, in partea de sus a carcasei este portul jack, in partea dreapta pe lateral se afla butonul de blocare ecran si tastele de volum iar in partea stanga pe lateral este o usita care probabil sa gazduiasca cartela SIM si card-ul microSD.
Zvonurile cum ca Xperia Z4 nu va mai fi rezistent la apa aparent sunt neadevarate. Pot sa intaresc aceasta afirmatie cu amplasamentul capacului din partea stanga plus sursa a confirmat ca telefonul are rating-ul IP68.
Odata cu imaginile mai clare ce le avem la dispozitivul si specificatiile lui Xperia Z4 ni s-au confirmat, adica procesorul, camerele si display-ul.
Procesosorul este un Snapdragon 810, camera principala are 20,7MP iar cea secundara 5MP, memoria ram este de 4GB nu 3GB cum se zvonea iar display-ul este de 5,2” insa din cate am inteles va fi disponibil in doua rezolutii, 1080p si 2K.
Nu stiu momentan daca acesta este dispozitivul final sau doar un prototip dar sunt destul de convins ca ne uitam la varianta finala a lui Sony Xperia Z4.
Am atasat in galeria de mai jos setul de fotografii cu Xperia Z4.
[ReflexGallery id=’25’]
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani