Ai posibilitatea sa castigi un OnePlus Two. Vezi cum !

oneplus two

Ai posibilitatea sa castigi un OnePlus Two. Vezi cum !

OnePlus Two este un dispozitiv „proaspat” cum s-ar spune. Telefonul a fost lansat in urma cu putin timp si deja face furori pe internet in comunitatile de entuziasti si nu numai.
Iar entuziasmul este pe buna dreptate, cifrele arata asta.
Cand a fost anuntat oficial de catre OnePlus acesta a reusit sa adune cateva milioane bune de rezervari pentru achizitionare (telefonul se cumpara pe baza unei rezervari).
Dispozitivul are un Snapdragon 810 v2, 3gb sau 4gb de ram, un display de 5,5” IPS si o baterie de 3300mAh. Nimic neobisnuit aici, specificatii ce le gasesti pe oricare alt telefon de top insa pretul este supriza.
Telefonul costa sub 400$ si este unul dintre bestbuy-urile din momentul de fata.
Dar ce te faci daca nu dispui de bugetul necesar pentru achizitionarea lui? Ei bine, este o cale simpla prin care poti intra in posesia unui model daca ai noroc.
Everbuying organizeaza un eveniment prin care pun la bataie mai multe gadgeturi. Tot ce trebuie sa faci este sa intrii pe pagina lor, sa dai un share pe Facebook si ai intrat automat in cursa.
Printre aceste gadgeturi se numara si acest OnePlus.
Pentru a vedea exact termenii si conditiile da click pe acest link.
 
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani