Acum poti cumpara stick-ul Intel care iti transforma TV-ul intr-un PC 31

Acum poti cumpara stick-ul Intel care iti transforma TV-ul intr-un PC

stick-ul Intel

Stick-ul Intel este disponibil pentru precomanda

Intel a anuntat la CES 2015 lansarea unui nou produs ce vrea sa revolutioneze modul in care ne folosim televizoare din living room si nu numai.
Este vorba de Intel Compute Stick care e un PC inglobat intr-un stick HDMI.
Stick-ul Intel are in componenta hardware-ul unui telefon de buget mediu, adica: un procesor quad-core Intel® Atom™ Processor Z3735F la 1,33ghz, 2gb RAM, 16/32/64gb spatiu de stocare, un port USB 2.0, cititor de carduri micro SD , WIFI, bluetooth 4.0 si Windows 8.1 sau Linux instalat.
Daca urmaresti produsul de cand a fost anuntat oficial sunt incantat sa-ti spun ca ai posibilitatea sa-l precomanzi  de pe Amazon avand un pret de 720 lei.
Competitia pe acest segment de piata devine din ce in ce mai acerba. Sunt o sumedenie de stick-uri HDMI cu Android mult mai ieftine si sa nu uitam ca Google a anuntat recent Android TV si Chrome stick-ul.
stick-ul Intel
 
Pe de alta parte stick-ul Intel are posibilitatea sa ruleze atat Windows cat si Linux (depinde pentru care stick optezi). Inseamna ca in teorie ai putea sa ai Microsoft Office pe televizorul din living plus multe alte aplicatii de PC, logic ca performanta nu se va ridica la nivelul unui laptop (cel putin) dar vizionarea unui film sau statul pe web nu va fi o problema.
Eu inca sunt putin sceptic in vederea performantei, astept primele recenzii cu produsul sa vad de ce este in stare.
Daca vrei unul ce mai astepti? Ar fi cazul sa te grabesti, stocul este limitat.

sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani