Acum ai disponibil pentru Nexus 4 Android 5.1 Lollipop

Acum ai disponibil pentru Nexus 4 Android 5.1 Lollipop

Nexus 4 Android 5.1 Lollipop

Asteptarea a luat sfarsit! Acum ai pe Nexus 4 Android 5.1 Lollipop

Nexus 4 are o vechie de 3 ani insa Google nu a abandonat telefonul.
Gigantul a continuat sa updateze telefonul si deja Android 5.0 este al doilea update semnificativ ce-l primeste.
Android 5.0 Lollipop pe Nexus 4 a fost disponibil destul de rapid de la lansarea oficiala, chiar daca nu este un dispozitiv prioritar ca Nexus 5 sau Nexus 6.
Iar la acum ai pe Nexus 4 Android 5.1 Lollipop.  Unii utilizatori ai modelului au raportat faptul ca au inceput sa primeasca Android 5.1. Este o materie de cateva zile pana cand o sa apara notificarea si pe smartphone-ul tau.

Foto: gsmarena


Am verificat si site-ul unde sa gasesc imaginile oficiale a sistemului de operare pentru dispozitvele Nexus insa nu apare momentan.
Cel mai probabil o sa primesti update-ul in cursul saptamanii acesteia daca nu poti sa-l instalezi manual cand imaginea va fi disponibila.
Android 5.1 aduce imbunatatiri la stabilitatea sistemului de operare, durata de viata a bateriei si repare o serie se wakelocks ce bantuiau Android L si in special modelul Nexus 5.
Pe langa imbunatatirile la nivel de cod sunt si cateva modificari estetice minore. Mai exact in bara de notificari sub optiunile de WIFI si Bluetooth ai un buton care daca-l apesi iti arata retelele locale fara sa mai fie nevoie sa accesezi setarile.

Vrei sa instalezi manual Android 5.1 pe Nexus 4? Click aici

Menține în viață blogul utilizând linkurile mele afiliate

Dacă dorești să-ți oferi contribuția ta acestui proiect, poți utiliza unul din link-urile mele afiliate. Pentru fiecare produs ce-l cumperi de pe unul din site-urile de mai jos, primesc un mic procent din achiziție fără un cost adițional pentru tine. Îți mulțumesc că îmi citești pagina și că ai considerat să accesezi linkurile. <3

Alte articole interesante

cel.ro

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani