Acum ai disponibil pentru Nexus 4 Android 5.1 Lollipop 31

Acum ai disponibil pentru Nexus 4 Android 5.1 Lollipop

Nexus 4 Android 5.1 Lollipop

Asteptarea a luat sfarsit! Acum ai pe Nexus 4 Android 5.1 Lollipop

Nexus 4 are o vechie de 3 ani insa Google nu a abandonat telefonul.
Gigantul a continuat sa updateze telefonul si deja Android 5.0 este al doilea update semnificativ ce-l primeste.
Android 5.0 Lollipop pe Nexus 4 a fost disponibil destul de rapid de la lansarea oficiala, chiar daca nu este un dispozitiv prioritar ca Nexus 5 sau Nexus 6.
Iar la acum ai pe Nexus 4 Android 5.1 Lollipop.  Unii utilizatori ai modelului au raportat faptul ca au inceput sa primeasca Android 5.1. Este o materie de cateva zile pana cand o sa apara notificarea si pe smartphone-ul tau.

Acum ai disponibil pentru Nexus 4 Android 5.1 Lollipop 32
Foto: gsmarena

Am verificat si site-ul unde sa gasesc imaginile oficiale a sistemului de operare pentru dispozitvele Nexus insa nu apare momentan.
Cel mai probabil o sa primesti update-ul in cursul saptamanii acesteia daca nu poti sa-l instalezi manual cand imaginea va fi disponibila.
Android 5.1 aduce imbunatatiri la stabilitatea sistemului de operare, durata de viata a bateriei si repare o serie se wakelocks ce bantuiau Android L si in special modelul Nexus 5.
Pe langa imbunatatirile la nivel de cod sunt si cateva modificari estetice minore. Mai exact in bara de notificari sub optiunile de WIFI si Bluetooth ai un buton care daca-l apesi iti arata retelele locale fara sa mai fie nevoie sa accesezi setarile.

Vrei sa instalezi manual Android 5.1 pe Nexus 4? Click aici

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles