Aceasta carcasa de PC se transforma ca un robot 31

Aceasta carcasa de PC se transforma ca un robot

robot pc case

Aceasta carcasa de PC se transforma ca un robot

Pe multi dintre voi probabil ca nu va intereseaza prea mult carcasa PC-ului vostru. Asta este oarecum justificat, mult mai importante sunt componentele decat invelisul (tare deep am fost aici).
Tin minte ca primul meu calculator avea o carcasa Deluxe la 890.000lei(89lei) ca era grea, generica si butonul de power s-a defectat in 3 luni si a trebuit sa-l inlocuiesc cu unul de la o consola veche. 😀
Insa cu trecerea timpul si cu cat ma interesau mai mult computerele inevitabil am inceput sa ma documentez si in privinta carcaselor. Cand am vazut si am atins prima carcasa Cooler Master am inceput sa realizez ca si design-ul si mai ales calitatea carcasei conteaza si dupa zeci de review-uri vizualizate si carcase vazute in persoana nu pot sa spun ca am mai vazut asa ceva.
Nu pot sa spun ca am vazut pana in momentul de fata, o carcasa  de PC care se transforma ca un robot, la propriu. 😀
La evenimentul din Taipei numit Computex , Asus Republic of Gamers a prezentat o carcasa confenctionata de In WIN care isi schimba forma.
Carcasa are 3 butoane in fata care initiaza diferite moduri in care se transforma. Daca nici carcasa asta nu-ti impresioneaza prietenii sincer nu stiu ce o va face. As fi interesat de modul de functionare al ei insa nu se stiu detalii in momentul de fata.
Partea mai interesanta e ca probabil aceasta sa fie pusa la vanzare de Asus, insa nu se stie cand si la ce pret.
Dar va las si pe voi sa va cascati ochii, clip-ul este mai jos.

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani