5 dispozitive Xiaomi de care nu cred ca ai auzit 31

5 dispozitive Xiaomi de care nu cred ca ai auzit

Xiaomi este o companie chineza ce produce telefoane mobile smart, bratari fitness, scutere electrice si o suita intreaga de alta dispozitive electronice.

Ce este interesant la acestia e multitudinea de produse pe care o comercializeaza.

Marea majoritate din voi cred ca sunteti familiarizati cu telefoanele mobile sau gadgeturile smart insa in acest articol am sa va pun la curent cu cateva electronice Xiaomi de care cel mai probabil nu ati auzit pana acum.

In articolul nostru cu 5 dispozitive Xiaomi de care nu cred ca ai auzit incepem cu o masina de facut orez.

Masina de facut orez Xiaomi Mijia 1.6L

Imagini pentru Xiaomi 1.6L Home Rice Cooker

In cazul in care iti place orezul la nebunie ar fi bine sa stii ca Xiaomi are o gama de masini de facut orez ce le poti controla cu telefonul smart. Design-ul acestora este minimalist, practic insa suita de functii este cea care le diferenteaza de competitie.

Ai in fata aparatului cateva butoane de pe care selectezi programele si un ceas ce iti indica timpul ramas pana ce orezul tau este fiert la perfectiune. Iar atunci cand orezul e gata iti vine si o notificare pe telefon.

Xiaomi Mi Robot Vacuum

5 dispozitive Xiaomi de care nu cred ca ai auzit 32

Ai nevoie de un aspirator care iti curata bucataria rapid si eficient? Aspiratorul inteligent de la Xiaomi poate fi alegerea perfecta pentru tine, asta daca esti dispus sa investesti o suma pe masura.

Aspiratorul are o serie de senzori cu care se ghideaza prin incapere, astfel realizeaza o curatare destul de eficienta si rapida. Senzorii plasati pe laterale il ghideaza pe langa obstacole si cu fiecare curatare pe care o face in incapere incepe sa navigheze din ce in ce mai rapid.

Aspiratorul dispune si de aplicatie care iti permite conectarea acestuia la sistemul de casa smart Mi Home.

Xiaomi Zajia Induction Water Saver

9.

Un dispozitiv foarte eficient atunci cand vine vorba de economisit apa este un cap de robinet cu limitator de flow al apei. Xiaomi produce un astfel de limitator de flow care executa si cateva functii extra sa zic asa.

Nu numai ca te ajuta sa economisesti apa, dar in acelasi timp are inclus un senzor de miscare ce detecteaza atunci cand aveti mainile sub robinet si porneste apa automat.

Dispozitivul poate injecta si putin aer atunci cand functioneaza astfel creste usor presiunea si face ca apa sa curga cu jet mai constant.

Xiaomi Deerma Mini USB Air Humidifier

5 dispozitive Xiaomi de care nu cred ca ai auzit 33

Deerma este un subbrand Xiaomi ce produce gadgeturi interesante pentru casa ta.

Unul din aceste gadgeturi este un umidificator de aer ce se incarca la USB si poate fi amplasat pe birou, in masina sau in spatii mici. Umidificatorul poate functiona pana la 6 ore cu o rezerva de 185ml.

Xiaomi Mijia Circle Joy Electric Bottle Opener

5 dispozitive Xiaomi de care nu cred ca ai auzit 34

Iti place vinul si brandul Xiaomi? Pai poti cumva sa-ti satisfaci ambele placeri achizitionand acest deschizator de sticle a subrandului Xiaomi.

Desfacatorul de sticle electronic Mijia are un motoras in interior ce este alimentat de 4 baterii AA si poate deschide pana la 120 sticle cu acele 4 baterii incarcate la maxim.

Cunosti alte dispozitive interesante Xiaomi de care nu a auzit? Lasa un comentariu mai jos

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles