[adinserter block="3"]
[adinserter block="3"]
Samsung raporteaza in continuare pierderi 55

Samsung raporteaza in continuare pierderi

Samsung raporteaza in continuare pierderi 56
In timp ce Apple raporteaza profit-uri colosale datorita iPhone-ului, Samsung pierde din ce in ce mai multi bani cand vine vorba de vanzari ale telefoanelor si tabletelor.
Samsung in ultimi ani a inceput sa aiba profituri din ce in ce mai modeste, asta datorita ratei scazute de adoptare a noilor telefoane. Bine, asta este doar una din cauze, motivele sunt mai multe.
Corporatia in momentul de fata acopera deficitul cu ajutorul producerii de micro-componente pentru competitie, asta ii tine pe linia de plutire.
Profituri din vanzarea de telefoane mobile au ajuns la 4.9 miliarde de $, o scadere de 64% fata de perioada precedenta a anului trecut. Ce mai trebuie luat in considerare este faptul ca Samsung inregistreaza aceste pierdere de cel putin doi ani, scaderea procentuala fiind oarecum stabila dealungul anilor.
Gigantul Corean considera ca 2015 va fi un an mult mai profitabil datorita schimbarilor in design, functionalitate si materiale care le va aduce produselor.
Aceste schimbari au fost mentionate si la sfarsitul anului trecut cu Project Zero care il vizeaza pe Galaxy S6.
Mai sunt cateva saptamani pana la MWC 2015, atunci ne vom convinge de viitoarele initiative ale companiei.
Iti place sa rootezi telefoane sau sa instalezi softuri custom? CLICK AICI pentru a vedea tutorialele Geek Chronicles
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles