Ce este Youtube Gaming si raspunsul Twitch pentru Google

youtube gaming

Ce este Youtube Gaming si raspunsul Twitch pentru Google.

Youtube Gaming a fost anuntat in urma cu putin timp iar acum platforma este online.
In principal e un serviciu de video streaming pentru gameri. Optiunile prezente sunt si cele care erau disponibile in Youtube, numai ca diferenta sta in continut.
Fiind dedicat gamerilor o sa gasesti numai stream-uri live cu diferite jocuri care sunt foarte fain filtrate in asa fel sa nu cauti foarte mult ceea ce esti interesat sa vizionezi.
Cand serviciul a fost anuntat cei de la Twitch au urat bun venit lui Youtube Gaming si au spus sa-i urmareasca pe Google+ (nistre troli 😀 )

youtube gaming
FOTO: Interfata Youtube Gaming

Daca folosesti deja Twitch nu vad rostul sa treci pe Youtube Gaming, insa trebuie sa recunosc ca interfata la Youtube este mult mai „aerisita” si usor de navigat.
gaming youtube
FOTO: Youtube Gaming jocuri din TOP

In partea stanga ai un top al jocurilor celor mai populare iar in partea dreapta a ecranului poti importa canale de pe Youtube sau vedea ce canale sunt in top si sus ai bara de cautare, nimic mai simplu !
Ce este Youtube Gaming si raspunsul Twitch pentru Google 31
FOTO: Youtube Gaming canale din top

Google are propriile strategii atunci cand vine de promovare si una din ele cred ca se va folosi de faptul ca deja esti familiarizat cu interfata si poti importa/exporta intre platforme. (intre Youtube si Youtube Gaming)
Din punctul meu de vedere o sa aiba nevoie de promovare destul de intensa pentru a ridica site-ul la nivelul concurentei.
Dar cand vine vorba de alegerea intre cei doi giganti, decizia finala tot a consumatorului ramane in vederea carei platforme o va utiliza. Presimt ca ceva la suta din streamerii de pe Twitch vor veni pe Youtube Gaming numai pentru renumele companiei si stabilitatea care vine odata cu acesta.
website: https://gaming.youtube.com/
 
sursa

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles

Pasionat de tehnologie?

Te invităm în grupul nostru de Facebook unde purtăm discuții constructive despre tehnologie și nu numai.

Articole direct pe mail săptămânal

Îți trimitem săptămânal un email cu toate articolele/materialele noi publicate fără spam

Prin abonare confirmați că ați citit termenii și condițiile și aveți peste 16 ani