[adinserter block="3"]
[adinserter block="3"]
Acum poti instala Windows 10 pe Lumia 55

Acum poti instala Windows 10 pe Lumia

windows 10 pe lumia
Windows 10 se preconizeaza a fi un update destul de substantial pentru Microsoft, poate unul din cele mai extensive.
Dar sistemul de operare va fi disponibil pe mobil si PC undeva prin vara anului 2015. Insa multi dintre noi nu avem rabdarea ca o virtute asa ca Microsoft a pus la dispozitie o varianta de test pentru a incerca noul Windows.
Nu este perfect, logic! Are probleme de stabilitate, posibil sa se mai blocheze PC-ul, sa se restarteze si asa mai departe dar ai Windows 10 pe el ! Compania nici nu recomanda folosirea sistemului de operare ca OS principal datorita problemelor de stabilitate care urmeaza sa fie rezolvate pana in vara.
Ok, avem Windows 10 pe PC dar pe telefoane? EI bine acum poti instala Windows 10 pe Lumia, nu pe toate modelele, doar o parte din ele. Mai exact, daca ai un Lumia 630, Lumia 635, Lumia 636, Lumia 638, Lumia 730, sau Lumia 830 poti descarca versiunea de test a OS-ului.
Ca sa va apara update-ul la Windows 10 trebuie sa va inregistrati AICI ca developer. Dupa update-ul o sa va apara pe telefon.
Trebuie sa luati la cunostinta faptul ca nu este o versiune 100% stabila, deci probabil sa faca unele probleme, dar sunt sigur ca nu aveti cum sa rezistati tentatiei.
Puteti lasa un comentariu in sectiunea de mai jos cu experienta pe care ati avuto. 😀

sursa
 
 

Dan Mutu este fondatorul și editorul șef la GeekChronicles.ro. Contribuitor activ la secțiunile revistei Geek Chronicles și la secțiunea de Forum. Cunoștințele predominante sunt în domeniile: tehnologiei, marketing și suport tehnic.
Geek Chronicles